Twee-onder-een-kap woningen

Deze prachtige woningen zijn beschikbaar in 2 verschillende kleurcombinaties. Welke heeft jouw voorkeur? De indeling is hetzelfde voor beide varianten. Je betreedt het huis altijd via de zijentree, waardoor je een fantastische leefkeuken aan de tuinzijde hebt en de woonkamer aan het autovrije wandelgebied aan de voorzijde. Wil je liever een tuingerichte woonkamer of nog een extra uitbouw aan de achterzijde? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Kleurcombinaties:

Bouwnummers 1 en 2
Metselwerk beige
Dakpan antraciet

Bouwnummers 3, 4, 11 en 12
Metselwerk rood
Dakpan herfstrood

VanMeurshof Exterieur View1 LR

Kenmerken

  • Gebruiksoppervlakte van circa 153 m2
  • Tuingerichte leefkeuken
  • 3 slaapkamers op 1e verdieping
  • Indeelbare 2e verdieping met wasmachine- en drogeraansluiting
  • Berging in de achtertuin
  • Eigen parkeerplaats in het parkeerhof

De ruime tuinen liggen op het oosten of het zuiden, waardoor je op een mooie zomerdag volop van de zon geniet. Aan de zijkant van het huis heb je altijd nog een paar meter tuin, zodat je lekker vrij woont. In de achtertuin staat een berging en direct achter de tuinen vind je het parkeerhof met een privéparkeerplaats.

 Op de 1e verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers en een badkamer met douche en wastafel. Het toilet is apart. De grote zolder is een open ruimte voorzien van een dakraam aan de achterzijde of een muurkapel aan de voorzijde. Op de zolder kun je eventueel nog een zolderindeling met techniekruimte creëren. Of laat je de ruimte open en gebruik je deze om te sporten, werken of spelen?

Begande grond
Eerste verdieping
Tweede verdieping A
Tweede verdieping B

Alle woningen zijn verkocht! 
Jouw woning nog niet gevonden? Schrijf je in op HoeWonen!