Levensloop­bestendige woningen

In Van Meurshof worden 10 levensloopbestendige woningen gebouwd, waarvan 4 rijwoningen en 6 twee-onder-een-kapwoningen. Ze zijn er in 2 verschillende kleurcombinaties en ontworpen met het oog op de toekomst. De woningen hebben een compleet woonprogramma met slaapkamer en badkamer op de begane grond, zodat de belangrijkste ruimtes bereikbaar zijn zonder trap. Zo kun je altijd comfortabel blijven wonen. Wil je liever nog een extra uitbouw aan de achterzijde of de slaapkamer betrekken bij de woonkamer? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Kleurcombinaties:

Bouwnummers 5, 6, 15 en 16
Metselwerk beige
Dakpan antraciet

Bouwnummers 7 t/m 10, 13 en 14
Metselwerk rood
Dakpan natuurrood

VanMeurshof Exterieur View3 LR

Kenmerken

  • Gebruiksoppervlakte van circa 120 m²
  • Tuingerichte woonkamer
  • Slaapkamer op de begane grond
  • Badkamer direct grenzend aan de slaapkamer
  • Indeelbare 2e verdieping
  • Inpandige berging met wasmachine- en drogeraansluiting
  • Eigen parkeerplaats in het parkeerhof

Aan de voorzijde van het huis bevindt zich de keuken, de woonkamer is tuingericht. De woningen zijn heerlijk licht dankzij het grote raam in de achtergevel. En als je in een hoekwoning of twee-onder-een-kapwoning woont, heb je een extra raam in de zijgevel ter hoogte van de keuken.

Of je nu kiest voor de uitvoering als twee-onder-een-kapwoning of de rijwoning, je hebt altijd een mooie tuin, veelal op het zuiden gelegen. De slaapkamer op de begane grond heeft een directe toegang naar de badkamer. Deze is compleet uitgerust met toilet, wastafel en inloopdouche. Op de eerste verdieping is een grote, in te delen ruimte. Een aantal woningen heeft een charmante muurkapel. Creëer hier je eigen hobbykamer, of laat de verdieping uitvoeren met één of twee extra ruimte(s) en eventueel een extra badkamer. Handig voor als de (klein)kinderen een nachtje blijven slapen. De inpandige berging aan de voorzijde van het huis biedt voldoende ruimte voor de (elektrische) fiets en in het parkeerhof heb je een eigen parkeerplaats voor de auto.

Begande grond
Eerste verdieping A
Eerste verdieping B

Alle woningen zijn verkocht! 
Jouw woning nog niet gevonden? Schrijf je in op HoeWonen!