Welke woning heeft je voorkeur? Geef het alvast door!

20-06-2023

Vooruitlopend op de definitieve inschrijving is het nu al mogelijk om je bouwnummer van je voorkeur toe te voegen aan je persoonlijke account. 

Op de website zijn impressies van de woningen toegevoegd en zijn bij de woningtypes nu ook sfeerplattegronden te bekijken. Via de kavelkaart kun je per bouwnummer een indicatie van de te verwachten verkoopprijs bekijken, de zogenaamde prijsrange. 

Zo kun je, vooruitlopend op de definitieve inschrijving, nu alvast kijken naar welk bouwnummer je voorkeur uitgaat. Klik je op de woning van je voorkeur, dan kun je deze opslaan in je eigen persoonlijke account. Wel zo makkelijk! Zodra de verkoop start, staan de bouwnummers van je voorkeur alvast klaar.
Wil je nog wijzigen? Ook geen probleem, je past dit gemakkelijk zelf aan.

Er worden nu prijsranges per bouwnummer afgegeven. De definitieve verkoopprijzen worden vastgesteld op de dag van de start van de verkoop. Dan hebben wij namelijk inzicht in de totale (bouw-)kosten.

 Geef je voorkeur door via deze stappen:

  1. Ga op de woningpagina naar het woningtype van jouw voorkeur
  2. Klik op de knop 'Kavelkaart'
  3. Klik op het bouwnummer van je eerste voorkeur en klik op de knop 'Voorkeur Doorgeven'
  4. Log in met je gebruikersnaam en je wachtwoord
  5. Klik op het tabje ‘mijn woning’
  6. Heb je interesse in meerdere bouwnummers? Dan kun je in je persoonlijke account meerdere bouwnummers selecteren via het hartjenaast het bouwnummer.
  7. Door de bouwnummers naar boven of naar beneden te slepen, kun je de volgorde aanpassen.

Bekijk meer

VanMeurshof Exterieur View7 LR
05-12-2023

Nieuwbouw komt in zicht

De oplettende inwoners hebben het vast al gezien, de oude gemeentewerf direct naast het centrum van Heerde is niet meer. De sloop is inmiddels afgerond en ook het bestemmingsplan voor de nieuwbouw is rond. Naar verwachting wordt nog dit jaar de omgevingsvergunning voor de bouw van de huurappartementen en de koopwoningen afgegeven, zodat de daadwerkelijke nieuwbouw kan starten.

VanMeurshof Exterieur View5 LR
05-07-2023

De verkoop is gestart!

Je kunt je vanaf nu officieel inschrijven via het digitaal inschrijfformulier in je online woondossier. Alle verkoopstukken van de woningen (brochure, volledige prijslijst etc.) zijn digitaal te bekijken op deze website onder het kopje ‘Downloads’ . Inschrijven kan tot en met zondag 16 juli.

Alle woningen zijn verkocht! 
Jouw woning nog niet gevonden? Schrijf je in op HoeWonen!