Voorlopig ontwerp locatie Oude Gemeentewerf

09-12-2022

Tijdens de inloopbijeenkomst op 8 december 2022 heeft Van Wijnen het voorlopig ontwerp gepresenteerd van 6 twee-onder-een-kapwoningen en 10 levensloopbestendige woningen. 

Centrumplan heerde 0914

De A-types op het paneel zijn de levensloopbestendige woningen. De B-types zijn de twee-onder-één-kapwoningen. Het betreft een voorlopig ontwerp. In de aanloop naar de start verkoop worden deze plattegronden verder uitgewerkt en worden er impressies van gemaakt.

Bekijk meer

VanMeurshof Exterieur View7 LR
05-12-2023

Nieuwbouw komt in zicht

De oplettende inwoners hebben het vast al gezien, de oude gemeentewerf direct naast het centrum van Heerde is niet meer. De sloop is inmiddels afgerond en ook het bestemmingsplan voor de nieuwbouw is rond. Naar verwachting wordt nog dit jaar de omgevingsvergunning voor de bouw van de huurappartementen en de koopwoningen afgegeven, zodat de daadwerkelijke nieuwbouw kan starten.

VanMeurshof Exterieur View5 LR
05-07-2023

De verkoop is gestart!

Je kunt je vanaf nu officieel inschrijven via het digitaal inschrijfformulier in je online woondossier. Alle verkoopstukken van de woningen (brochure, volledige prijslijst etc.) zijn digitaal te bekijken op deze website onder het kopje ‘Downloads’ . Inschrijven kan tot en met zondag 16 juli.

Alle woningen zijn verkocht! 
Jouw woning nog niet gevonden? Schrijf je in op HoeWonen!