Informatieavond centrumplan

09-12-2022

Op donderdagavond 8 december 2022 heeft er een informatieavond plaatsgevonden over de herontwikkeling van het centrum van Heerde. 

Nieuws   Centrumplan Heerde bijeenkomst

Tijdens de informatieavond hebben diverse partijen uitleg gegeven over de ontwikkelingen op de diverse locaties. Van Wijnen heeft deze avond een voorlopig ontwerp getoond van de koopwoningen die gaan komen op de locatie van de Oude Gemeentewerf.

Bekijk meer

VanMeurshof Exterieur View7 LR
05-12-2023

Nieuwbouw komt in zicht

De oplettende inwoners hebben het vast al gezien, de oude gemeentewerf direct naast het centrum van Heerde is niet meer. De sloop is inmiddels afgerond en ook het bestemmingsplan voor de nieuwbouw is rond. Naar verwachting wordt nog dit jaar de omgevingsvergunning voor de bouw van de huurappartementen en de koopwoningen afgegeven, zodat de daadwerkelijke nieuwbouw kan starten.

VanMeurshof Exterieur View5 LR
05-07-2023

De verkoop is gestart!

Je kunt je vanaf nu officieel inschrijven via het digitaal inschrijfformulier in je online woondossier. Alle verkoopstukken van de woningen (brochure, volledige prijslijst etc.) zijn digitaal te bekijken op deze website onder het kopje ‘Downloads’ . Inschrijven kan tot en met zondag 16 juli.

Alle woningen zijn verkocht! 
Jouw woning nog niet gevonden? Schrijf je in op HoeWonen!