Donderdag 6 juli start de verkoop!

29-06-2023

Het is zover. Op donderdag 6 juli gaat de verkoop van de 6 twee-onder-een-kapwoningen en de 10 levensloopbestendige woningen van start.

VanMeurshof Exterieur View1 LR

Je bent donderdag 6 juli tussen 17.00 en 19.00 uur van harte welkom bij Kole Makelaars in Heerde (Eperweg 1).  We hebben de sfeerbrochure en prijslijst voor u klaarliggen en de verkoopmedewerkers van Van Wijnen en de makelaars geven antwoord op al uw vragen. Ook is er een adviseur van de Rabobank aanwezig om eventuele financiële vragen te beantwoorden.

Inschrijven
Geen haast, u kunt alle stukken rustig doornemen. Inschrijven kan tot en met zondag 16 juli. Na het aanvullen van uw NAW gegevens, kunt u uw definitieve woningvoorkeuren doorgeven en het inschrijfformulier ondertekenen. Als u eerder woningvoorkeuren heeft doorgegeven, staan deze al voor u klaar.

Let op: uw eventuele eerder doorgegeven woningvoorkeuren zijn nog geen definitieve inschrijving. Om in aanmerking te komen voor een woning, dient u tussen 6 juli 12:00 en 16 juli het inschrijfformulier in uw persoonlijke account aan te vullen en digitaal te ondertekenen. 

Bekijk meer

VanMeurshof Exterieur View7 LR
05-12-2023

Nieuwbouw komt in zicht

De oplettende inwoners hebben het vast al gezien, de oude gemeentewerf direct naast het centrum van Heerde is niet meer. De sloop is inmiddels afgerond en ook het bestemmingsplan voor de nieuwbouw is rond. Naar verwachting wordt nog dit jaar de omgevingsvergunning voor de bouw van de huurappartementen en de koopwoningen afgegeven, zodat de daadwerkelijke nieuwbouw kan starten.

VanMeurshof Exterieur View5 LR
05-07-2023

De verkoop is gestart!

Je kunt je vanaf nu officieel inschrijven via het digitaal inschrijfformulier in je online woondossier. Alle verkoopstukken van de woningen (brochure, volledige prijslijst etc.) zijn digitaal te bekijken op deze website onder het kopje ‘Downloads’ . Inschrijven kan tot en met zondag 16 juli.

Alle woningen zijn verkocht! 
Jouw woning nog niet gevonden? Schrijf je in op HoeWonen!