Centrumplan Heerde wordt Van Meurshof

06-06-2023

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de ontwikkeling van de woningen op de locatie van de gemeentewerf. Deze website vervangt de eerdere website van CentrumplanHeerde en gaat specifiek over de woningen op de locatie van de Oude Gemeentewerf.

VanMeurshof Nieuwsbrief 1

Wil je op de hoogte blijven en de nieuwsbrieven ontvangen? Dan is het van belang dat je een persoonlijk account aanmaakt op de website. Heb je eerder een account aangemaakt via de website van Centrumplan Heerde? Dan is je account omgezet en hoef je niet een nieuw account aan te maken bij Van Meurshof.

Bekijk meer

VanMeurshof Exterieur View7 LR
05-12-2023

Nieuwbouw komt in zicht

De oplettende inwoners hebben het vast al gezien, de oude gemeentewerf direct naast het centrum van Heerde is niet meer. De sloop is inmiddels afgerond en ook het bestemmingsplan voor de nieuwbouw is rond. Naar verwachting wordt nog dit jaar de omgevingsvergunning voor de bouw van de huurappartementen en de koopwoningen afgegeven, zodat de daadwerkelijke nieuwbouw kan starten.

VanMeurshof Exterieur View5 LR
05-07-2023

De verkoop is gestart!

Je kunt je vanaf nu officieel inschrijven via het digitaal inschrijfformulier in je online woondossier. Alle verkoopstukken van de woningen (brochure, volledige prijslijst etc.) zijn digitaal te bekijken op deze website onder het kopje ‘Downloads’ . Inschrijven kan tot en met zondag 16 juli.

Alle woningen zijn verkocht! 
Jouw woning nog niet gevonden? Schrijf je in op HoeWonen!