Omgeving

Alle woningen zijn verkocht! 
Jouw woning nog niet gevonden? Schrijf je in op HoeWonen!

Actief en ontspannen genieten van leven op 
de Veluwe

Of je nu wilt wandelen, fietsen, vissen, zwemmen, skeeleren, paardrijden, tennissen, golfen of gewoon van de rust en stilte wilt genieten, het kan allemaal in de prachtige omgeving van Heerde!

Kasteel Vosbergen

Ontdek de cultuurhistorische parels, zoals het Vrieze’s Erfgoed, aan de noordkant van Wapenveld. Bewandel het Padd’npad of het Kloosterpad dat door het nabijgelegen Kloosterbos van klooster Hulsbergen voert. Verder vind je er Molen de Vlijt, die nog in gebruik is, een moestuin, boomgaard, bijenstal en een streekwinkel.

Cultuursnuiven in Heerde

Ten noordoosten van het dorp Heerde ligt het historisch landgoed ‘Vosbergen’. Het is een van de meest imposante verschijningen in de omgeving met zijn kasteel en prachtige park. Het landgoed is een zeldzaam voorbeeld van een gaaf bewaard omgracht edelmanshuis.

Een rondje
op de pedalen!

Op de Renderklippen kun je heerlijk wandelen en fietsen! Met de elektrische fiets ben je welkom bij diverse elektrische oplaadpunten. Het is een schitterend, met heide en dennen begroeid gebied met vele hoogteverschillen. De fauna met sprinkhanen, zandhagedissen, adders, ringslangen en gladde slangen is er heel bijzonder!

Heerlijk in 
de buitenlucht

Wil je liever iets meer actie? Dan ben je bij recreatiegebied het Heerderstrand op de juiste plek. Het prachtige strand en het schone Veluwse zwemwater nodigen je uit tot veel waterplezier: zonnen, zwemmen, waterpoloën, kanoën, beachvolleybal of -soccer, noem het maar op! In de omgeving kun je heerlijk wandelen, hardlopen en fietsen. Het Heerderstrand staat ook bekend om het imposante kunstwerk ‘De Ontmoeting’, een ‘must-see’ als je dit recreatiegebied bezoekt.

Alle woningen zijn verkocht! 
Jouw woning nog niet gevonden? Schrijf je in op HoeWonen!