Locatie

Alle woningen zijn verkocht! 
Jouw woning nog niet gevonden? Schrijf je in op HoeWonen!

Comfortabel wonen tussen park 
en dorps­centrum

Van Meurshof komt op de locatie van de oude gemeentewerf. Mocht je de locatie niet kennen, dit is tussen de Kerkstraat en het Van Meurspark, midden in het centrum en dus met alle winkels en andere voorzieningen op het gebied van zorg en onderwijs op loopafstand. In het compacte centrum is er wekelijks een markt en kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen en net dat beetje meer. Ook voor een drankje en een hapje hoef je het dorp niet uit. In het dorpshart is regelmatig wat te beleven.

De gezinswoningen en levensloopbestendige woningen in Van Meurshof liggen straks langs de autovrije wandelroute die van het dorpscentrum naar het Van Meurspark loopt. Lees meer over de visie op de herontwikkeling van het centrum en kom erachter dat Heerde met de dag mooier en leuker wordt. Parkeren doe je niet voor je huis, maar achter de woningen. 
Lekker uit het zicht, maar wel heel dichtbij.

Geen auto’s in het zicht

Gemoedelijk dorp

Het dorp Heerde is omgeven door bossen, heuvels, graslanden en uiterwaarden. Je komt hier echt tot rust! De dorpen Heerde, Wapenveld, Veessen en Vorchten vormen samen de gemeente Heerde. In Heerde hangt een gemoedelijke sfeer. Daarom heeft het dorp het Cittaslow keurmerk. Dit betekent dat het als authentiek gebied belangrijk vindt om de lokale identiteit te bewaken, te versterken en verder uit te dragen.

Bereik­baarheid

De bereikbaarheid van Heerde is goed, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Met de auto bereik je Heerde via de A50. Zwolle, Apeldoorn, Harderwijk en Deventer zijn allemaal binnen 30 minuten met de auto te bereiken. Vanuit station Zwolle kun je de trein nemen naar station Wezep, waarna je met de bus verder kunt reizen naar Heerde. Er zijn verschillende buslijnen die Heerde aandoen. Ook kun je gebruik maken van buurtbuslijn 502, die verschillende dorpen in de omgeving van Heerde met elkaar verbindt.

Portrait of smiling senior woman cycling on countr 2021 08 26 16 14 32 utc

Alle woningen zijn verkocht! 
Jouw woning nog niet gevonden? Schrijf je in op HoeWonen!