Nieuws

Alle woningen zijn verkocht! 
Jouw woning nog niet gevonden? Schrijf je in op HoeWonen!

VanMeurshof Exterieur View7 LR
05-12-2023

Nieuwbouw komt in zicht

De oplettende inwoners hebben het vast al gezien, de oude gemeentewerf direct naast het centrum van Heerde is niet meer. De sloop is inmiddels afgerond en ook het bestemmingsplan voor de nieuwbouw is rond. Naar verwachting wordt nog dit jaar de omgevingsvergunning voor de bouw van de huurappartementen en de koopwoningen afgegeven, zodat de daadwerkelijke nieuwbouw kan starten.

VanMeurshof Exterieur View5 LR
05-07-2023

De verkoop is gestart!

Je kunt je vanaf nu officieel inschrijven via het digitaal inschrijfformulier in je online woondossier. Alle verkoopstukken van de woningen (brochure, volledige prijslijst etc.) zijn digitaal te bekijken op deze website onder het kopje ‘Downloads’ . Inschrijven kan tot en met zondag 16 juli.

Centrumplan heerde persoonlijk account
06-06-2023

Je eigen woonaccount 

Welkom bij Van Meurshof. Met een persoonlijk account ontvang je automatisch het laatste nieuws via onze nieuwsbrieven. Natuurlijk kun je je gegevens op elk gewenst moment aanpassen. 

VanMeurshof Nieuwsbrief 1
06-06-2023

Centrumplan Heerde wordt Van Meurshof

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de ontwikkeling van de woningen op de locatie van de gemeentewerf. Deze website vervangt de eerdere website van CentrumplanHeerde en gaat specifiek over de woningen op de locatie van de Oude Gemeentewerf.

Alle woningen zijn verkocht! 
Jouw woning nog niet gevonden? Schrijf je in op HoeWonen!