Financieel

Alle woningen zijn verkocht! 
Jouw woning nog niet gevonden? Schrijf je in op HoeWonen!

Wil je dat jouw woondromen werkelijkheid worden in Van Meurshof?

Bij jouw inschrijving, kun je een financiële check uploaden. Waarom?

Wanneer jij jouw woning gevonden hebt, wil je het liefst dat de bouw zo snel mogelijk start. Daarom is het belangrijk dat geïnteresseerden die zich inschrijven goed op de hoogte zijn van hun financiële mogelijkheden. Wanneer alle kopers een financiële check hebben gedaan, is de kans groter dat het project sneller verkocht is en er gestart kan worden met de bouw!

Rabobank biedt de mogelijkheid dit eenvoudig en geheel vrijblijvend te regelen.

Energiezuinig en duurzaam wonen

Ze zijn comfortabel, je hebt er lange tijd nauwelijks onderhoud aan en je kunt vaak met opties de woning nog meer naar je eigen wensen aanpassen. Maar veel nieuwbouwwoningen hebben nóg een voordeel: ze zijn heel energiezuinig. Zó energiezuinig, dat je bij Rabobank een aantrekkelijke duurzaamheidskorting op je hypotheek krijgt. Dat scheelt in je maandlasten.

Je droomwoning in Heerde financieren

Geïnteresseerden kunnen een vrijblijvende afspraak inplannen bij Rabobank via onderstaande link. Na afloop krijg je de ‘Rabobank Financiële Check’, als PDF-document. Dit document kun je, wanneer de verkoop gestart is, uploaden bij het inschrijfformulier. Rabobank is samenwerkend partner bij het project Van Meurshof. Dit maakt dat zij volledig op de hoogte zijn van het project, de verschillende woningen én de bijbehorende financieringsmogelijkheden. Het is niet verplicht om de check bij de Rabobank te doen, maar wel makkelijk en snel.

Eipie nagelhout
Eipie Nagelhout

Financieel adviseur Rabobank

Joell kleinjan
Joell KleinJan

Financieel adviseur Rabobank

Alle woningen zijn verkocht! 
Jouw woning nog niet gevonden? Schrijf je in op HoeWonen!