VanMeurshof Exterieur View1 LR

Wonen aan de rand van het Van Meurspark

Alle woningen zijn verkocht! 
Jouw woning nog niet gevonden? Schrijf je in op HoeWonen!

Groen wonen in het dorps­hart van Heerde

Tussen het Van Meurspark en het dorpscentrum van Heerde komt Van Meurshof, een nieuwbouwplan met architectuur die is geïnspireerd op het oude dorp. Wat leuk is aan Van Meurshof, is dat de woningen langs de wandelroute komen die het park en het centrum met elkaar verbindt. Hier rijden geen auto’s, dus kinderen kunnen veilig buitenspelen. En je wandelt zo het dorpshart in voor de boodschappen of een gezellig terrasje.

Kasteel Vosbergen 2

Al jaren wordt er gesproken over de vernieuwing van het dorpshart van Heerde en het vergroten van de levendigheid in het centrum. GROOSMAN architecten heeft hiervoor een prachtig plan gemaakt. Van Meurshof is onderdeel van deze plannen. Door de hekken van de Gemeentewerf weg te halen en het park en het dorpscentrum met elkaar te verbinden, wordt de verleiding groot om even het prachtige Van Meurspark in te lopen. Met de nieuwe plannen wordt ook het winkelaanbod uitgebreid. Kortom, Heerde wordt nog leuker. 

Een nog leuker dorpshart voor 
Heerde…

Ontdek de 
woningen

In Van Meurshof komen 6 twee-onder-een-kapwoningen en 10 levensloopbestendige woningen. Van de 10 levensloopbestendige woningen worden er 6 uitgevoerd als twee-onder-een-kap en 4 als rijwoning.  De woningen zijn zo ontworpen dat ze mooi aansluiten bij de architectuur en variatie van het oude dorp. Verken het woningaanbod en ontdek waar jij jezelf ziet wonen. Door de verschillende kleuren steen, dakpannen, kozijnen en details in de gevel, is bijna geen enkel huis hetzelfde.

Wat een fijne plek om te wonen

Van Meurshof ligt gunstig ten opzichte van Zwolle, Apeldoorn, Harderwijk en Deventer. Met de auto ben je er in een half uur. In het dorp vind je uitstekende voorzieningen op het gebied van winkels, scholen, sport en zorg, allemaal op loop- en fietsafstand. De auto kun je parkeren in het parkeerhofje achter de woningen. Iedereen heeft hier een privéparkeerplaats. Het is heel dicht bij je huis, maar niet in het zicht.

Jouw ideale woning nog niet gevonden?

Hoe Wonen biedt je een compleet overzicht van huidige en toekomstige projecten van Van Wijnen. Bovendien luisteren we naar jouw woonwensen voor straks.

Duin-en-water-stock-6.jpg
Duin-en-water-stock-3
Duin-en-water-stock-15
Slider4
Mockuphoewonen home rood.960x0

Alle woningen zijn verkocht! 
Jouw woning nog niet gevonden? Schrijf je in op HoeWonen!